BAM Čokoláda

Příslušenství na pečení

Dárky

FIT Produkty

Produkty v akci

Pomazánky a polevy

Pro milovníky kakaa

Návrhy na vyhledávání

Tříbarevná čokoládová pěna ve sklenici

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Doba přípravy: 1 h
  • Obtížnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Počet složek: 6
tříbarevná cokoládová pěna ve sklenici


Vydejte se naprocházku vzpomínkovou uličkou nostalgie s osvěžujícím a luxusním čokoládovým dezertem, který ve vás vyvolá vzpomínky na legendární zmrzlinu.



Naše čokoládová pěna ve sklenici kombinuje výjimečně krémovou konzistenci s plnou chutí čokolády, vanilky a jahod - skutečná trojitá pochoutka, která se rozplyne v ústech a přenese vás do dob legendární zmrzliny. Nostalgie potěšení se snoubí se sladkou klasikou, která obsahuje výrazné kombinace chutí čokolády, vanilky a jahod.


Oddejte se kouzlu nostalgických chutí a ztratíte se v čokoládovém ráji, který zažijete s každým nezapomenutelným soustem.

Abychom vám usnadnili nákup a přípravu čokoládové pěny, stlačili jsme všechny tři příchutě čokolády do cukrářského balení.

BAMCokolada.cz - Nejsladší internetový obchod s kvalitními výrobky na pečení. Výrobky BAM jsou určeny všem, kteří rádi tvoří z kvalitních surovin a s vytříbenými chutěmi, a to i ve své domácí kuchyni.

Složení:

@bamchocolate.com

Recreate the taste of ice cream nostalgia! ? Get lost in a chocolate paradise that you will experience with every bite of chocolate mousse. INGREDIENTS: 510 g whipping cream 135 g BAM milk chocolate 135 g BAM strawberry chocolate 135 g BAM white chocolate 6 gelatine sheets Garnish as desired (e.g. fresh strawberries, chocolate chips, biscuits) RECIPE: STEP 1 Whip 120 g cream until smooth. STEP 2. Soak the gelatine sheets in cold water and leave for 10 minutes. STEP 3 Melt the milk chocolate and stir in 50 g of warm cream to make a smooth mixture. Stir until the chocolate is completely melted. STEP 4 Add the grated melted gelatine to the warm chocolate mixture and mix well. Immediately afterwards, gently fold in the whipped cream. STEP 5 Prepare the jars and fill them with the chocolate mousse. Place them in the fridge. STEP 6 Repeat the process with BAM strawberry and BAM white chocolate. This creates beautiful multi-coloured layers. STEP 7 Leave the desserts in the fridge for a few hours to set the mousse. Before serving, decorate the glasses as desired - for example with fresh strawberries, chocolate chips or whipped cream. Enjoy! ✨ #chocolatemousse #mousse #chocoholic #desserttiktok #bamchocolate

♬ original sound - BAM (Become A Master)

Návod k použití:

1
Vyšlehejte 120 g smetany, aby vznikl hladký krém.
2
Namočte listy želatiny do studené vody a nechte je 10 minut odstát.
3
Rozpusťte mléčnou čokoládu a vmíchejte 50 g teplé smetany, aby vznikla hladká směs. Míchejte, dokud se čokoláda zcela nerozpustí.
4
Do teplé čokoládové směsi přidejte rozpuštěnou želatinu a dobře promíchejte. Ihned poté opatrně vmíchejte šlehačku.
5
Připravte sklenice a naplňte je čokoládovou pěnou. Vložte je do chladničky.
6
Opakujte s BAM jahodami a BAM bílou čokoládou. Vzniknou tak krásné různobarevné vrstvy.
7
Dezerty nechte několik hodin v chladničce, aby pěna ztuhla.Před podáváním sklenice podle potřeby ozdobte - například čerstvými jahodami, čokoládovými lupínky nebo šlehačkou.

Nejlepší výrobky na pečení BAM.

Objednejte si ingredience s 10% slevou:

Sleva na produkty na předpis - 10%:
-56,85 CZK
Celková cena:
568,48 CZK511,63 CZK
-10%
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat

Už jste objevili náš kanál BAM na You Tube?

Zprávy
Recepty
Zprávy
Zprávy
Recepty
Zprávy