BAM Čokoláda

Příslušenství na pečení

Dárky

FIT Produkty

Produkty v akci

Pomazánky a polevy

Pro milovníky kakaa

Návrhy na vyhledávání

Čokoládová zmrzlina s čokoládovou krustou

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Doba přípravy: 30 min
  • Obtížnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Počet složek: 5
cokoládová zmrzlina s cokoládovou krustou

Kakaový prášek BAM má teplou červenohnědou barvu a příjemnou čokoládovou chuť. Jeho základem jsou kakaové boby ze západní Afriky a další chuť a koření z bobů z jiných částí Afriky, Asie a Jižní Ameriky. Díky velmi jemné struktuře se snadno míchá. Je ideální do sušenek, dortů, zmrzlin a dalších dezertů. Čokoláda BAM je určena všem domácím výrobcům i profesionálním cukrářům, kteří chtějí svým cukrářským výrobkům dodat punc vynikající čokolády.

Recept na snadno připravitelnou čokoládovou krustu, kterou můžete přidat do čokoládové zmrzliny.



BAMCokolada.cz - Nejsladší internetový obchod s kvalitními výrobky na pečení. Výrobky BAM jsou určeny všem, kteří rádi tvoří z kvalitních surovin a s vytříbenými chutěmi, a to i ve své domácí kuchyni.

Návod k použití:

1
Pomocí speciální lžíce vytvořte 12 stejně velkých kuliček. Položte je na plech vhodné velikosti vyložený pečicím papírem a dejte na 1 hodinu do mrazáku.
2
Čokoládu nalámejte na kousky a dejte do mísy. V přiměřeně velké míse zahřejte smetanu a cukr a metličkou cukr rozpusťte. Horkou smetanu nalijte na čokoládu a nechte ji rozpustit.
3
Krém pomalu míchejte, dokud nebude jednolitý a hladký. Nechte v chladničce asi hodinu, každých deset minut dobře promíchejte.
4
Kakao dejte do malé misky. Postupně vyjměte zmrzlinové kuličky z mrazáku a každou namočte ze všech stran do čokoládového krému a obalte v kakau. Kuličky ihned vložte zpět do mrazáku, aby ztuhla krusta.
5
Pokud je krém teplý, zmrzlina se rozpustí, ale pokud je příliš studený, nebude dobře držet na kuličkách.
6
Zmrzlinové kuličky s čokoládovou polevou lze skladovat v plastovém sáčku v mrazáku až jeden měsíc.
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat

Už jste objevili náš kanál BAM na You Tube?

Váš průvodce dokonalým čokoládovým zážitkem.

Objevte exkluzivní recepty a rady odborníků v našem bezplatném elektronickém časopise o čokoládě.
Váš průvodce dokonalým čokoládovým zážitkem.
Zprávy
Recepty
Zprávy
Zprávy
Recepty
Zprávy