BAM Čokoláda

Příslušenství na pečení

Dárky

FIT Produkty

Produkty v akci

Pomazánky a polevy

Pro milovníky kakaa

Návrhy na vyhledávání

Lesklá čokoládová poleva nebo zrcadlová dortová poleva

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Doba přípravy: 30 min
  • Obtížnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Počet složek: 6
lesklá cokoládová poleva nebo zrcadlová dortová poleva

Příprava lesklé čokoládové polevy, známé také jako zrcadlová poleva, je umění, které dokáže proměnit každý dort v opravdové kulinářské mistrovské dílo.Tato technika umožňuje vytvořit krásný, lesklý povrch, který nejenže vypadá úžasně, ale také dodá dortu sofistikovaný konečný vz hled.


Zrcadlová poleva je oblíbená u cukrářů po celém světě pro svou schopnost vytvořit hladkou a zrcadlící se polevu, která může obsahovat různé barevné efekty a dodat dortu jedinečný a elegantní vzhled.


Ačkoli se může zdát, že příprava zrcadlové polevy je složitá, její výroba je dosažitelná i pro domácí cukráře, pokud dodrží správný postup a použijí kvalitní suroviny.


TIPY:


  • Před nanesením polevy potřete piškot máslovým krémem nebo ganache. Dort by měl být rovný a dobře vychlazený (ideálně alespoň 2 hodiny v mrazáku, ještě lépe přes noc).
  • Pokud nemáte k dispozici potravinářské barvivo, můžete k dosažení podobného efektu použít také čokoládu BAM. Pro krásný barevný prvek doporučuji čokoládu BAM Jahoda, Ruby nebo Pomeranč.


Se správnou přípravou a trochou trpělivosti můžete i vy vytvořit krásný dort, který okouzlí vaše hosty. Připravte se ponořit do světa cukrářského umění a vytvořit si vlastní třpytivou zrcadlovou polevu.

BAMCokolada.cz - Nejsladší internetový obchod s kvalitními výrobky na pečení. Výrobky BAM jsou určeny všem, kteří rádi tvoří z kvalitních surovin a s vytříbenými chutěmi, a to i ve své domácí kuchyni.

Složení:

Návod k použití:

1
V míse smíchejte kondenzované mléko, cukr a 70 ml vody. Za stálého míchání zahřejte k varu, aby se nepřipálilo.
2
Želatinu smíchejte se zbytkem vody a nechte nabobtnat.
3
Do mléčné směsi přidejte nabobtnalou želatinu a míchejte, dokud se želatina zcela nerozpustí.Do mléčné směsi přidejte bílou čokoládu BAM a míchejte, dokud se nerozpustí.
4
Pomocí tyčového mixéru na nízké otáčky polevu ještě jednou promíchejte, aby se zmenšily vzduchové bubliny a vznikla krémová a dokonale hladká poleva.
5
Pokud chcete mít polevu barevnou, můžete v tomto kroku přidat potravinářské barvivo.
6
Polevu nechte mírně vychladnout, protože pokud je příliš horká, může se máslový krém na dortu rozpustit.
7
Koláč položte na chladicí mřížku a obracejte ho, dokud není zcela zakrytý.
8
Dort opatrně zvedněte, odstraňte přebytečnou polevu a položte ho na servírovací podložku. V případě potřeby můžete dort dále zdobit.

Nejlepší výrobky na pečení BAM.

Objednejte si ingredience s 10% slevou:

Sleva na produkty na předpis - 10%:
-17,28 CZK
Celková cena:
172,80 CZK155,52 CZK
-10%
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat

Už jste objevili náš kanál BAM na You Tube?

Zprávy
Recepty
Zprávy
Zprávy
Recepty
Zprávy