BAM Čokoláda

Příslušenství na pečení

Dárky

Produkty FIT

Produkty v akci

Pomazánky a polevy

Pro milovníky kakaa

Návrhy na vyhledávání

Pistáciový krém

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Doba přípravy: 15 min
  • Obtížnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Počet složek: 6
pistáciový krém

Pistáciový krém je vynikajícím doplňkem, který dodá mnoha dezertům bohatou a oříškovou chuť. Jeho krémová konzistence a výrazný zelený odstín dodají každému dortu nebo zákusku ještě větší přitažlivost a lahodnost.


V tomto receptu použijeme pistáciovou pastu BAM, kulinářský skvost vyrobený ze 100% prvotřídních pistácií. Každá pistácie je pečlivě oloupána, opražena pro bohatou chuť a rozemleta na hladkou pastu, která voní po pražených pistáciích.


Pistáciový krém je ideální jako náplň do pistáciového dortu, ale také pro speciální kombinace, jako je pistáciový dort s malinami a extra pistáciemi. Tato úžasná kombinace nabízí harmonii sladkosti a kyselosti, která obohatí každé sousto.


Pistáciová pasta BAM se díky praktické tubě snadno používá, umožňuje snadné dávkování a vydrží čerstvá, což je ideální pro všechna naše mistrovská pekařská díla.


Pistáciový krém lze použít i k ochucení dalších sladkých pochoutek, jako jsou muffiny, sušenky nebo dorty, a dodat tak jedinečný nádech každému dezertu.

BAMCokolada.cz - Nejsladší internetový obchod s kvalitními výrobky na pečení. Výrobky BAM jsou určeny všem, kteří rádi tvoří z kvalitních surovin a s vytříbenými chutěmi, a to i ve své domácí kuchyni.

Složení:

Tiktok mojacokolada

Návod k použití:

1
Ve velké míse opatrně vyšlehejte měkké máslo elektrickým mixérem na střední rychlost. Tento proces trvá asi 3 až 5 minut, dokud nedosáhnete lehké a nadýchané struktury, kterou budete potřebovat pro základ krému.
2
Pomalu začněte přidávat moučkový cukr. Zpočátku míchejte na nízkých otáčkách, aby se cukr nerozsypal po kuchyni. Jakmile je cukr zcela zapracován a směs je dobře spojena, zvyšte rychlost mixéru a pokračujte v mixování 2-3 minuty, dokud nezískáte vzdušnou a homogenní směs.
3
Přidejte 2-3 lžíce mléka, pistáciovou pastu a špetku soli. Míchejte, dokud se všechny ingredience nespojí v hladkou a krémovou směs, která dodá vašemu dortu lahodnou chuť. Pro extra křupavý prvek přidejte do pistáciového krému nasekané pražené pistácie.
4
Nakonec zkontrolujte konzistenci krému. Pokud se vám zdá příliš tuhý, přidejte ještě trochu mléka, aby změkl. Pokud je krém příliš hustý, zahustěte ho ještě trochou moučkového cukru, abyste dosáhli požadované konzistence.

Nejlepší výrobky na pečení BAM.

Objednejte si ingredience s 10% slevou:

Sleva na produkty na předpis - 10%:
-14,89 CZK
Celková cena:
148,86 CZK133,97 CZK
-10%
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat

Už jste objevili náš kanál BAM na You Tube?

Zprávy
Recepty
Zprávy
Zprávy
Recepty
Zprávy