Složení:
- 250 ml mléka
- 50 g másla
- 30 g cukru
- 500 g mouky
- 1 čajová lžička soli
- 7 g sušeného droždí (nebo 21 g čerstvého)
- 1 lžička jedlé sody
- 200 g mléčné čokolády BAM
- 100 ml sladké smetany
@bamchocolate.com Velké preclíky obalené v mléčné čokoládě jsou dokonalou kombinací měkkého středu, křupavé kůrky a krémové čokolády. ? Zde je recept: SLOŽENÍ: 1: For the pretzels: 250 mL of milk 50 g of butter 30 g of sugar 500 g of flour 1 teaspoon of salt 7 g dry yeast (or 21 g fresh) 1 teaspoon of baking soda For the dressing: Sladká smetana: 200 g mléčné čokolády BAM 100 ml sladké smetany NÁVOD: Vezměte si na pomoc čokoládu BAM: Na preclíky: 1: V hrnci zahřejte mléko a přidejte máslo. Přidejte cukr, odstavte a nechte trochu vychladnout. V jiné míse smíchejte mouku, sůl a droždí. Přidejte mokré přísady a vypracujte těsto. Vložíme ho do olejem vymazané nádoby a necháme 1-2 hodiny kynout. Vykynuté těsto rozdělíme na stejné díly a vytvarujeme preclíky. Vytvarujeme hada, položíme ho do tvaru písmene u, obě části zabalíme a přeložíme zpět. Uvařte vodu a vmíchejte do ní jedlou sodu. Vytvarované preclíky ponořte na několik okamžiků do vody a položte je na plech. Potřete je vajíčkem a posypte solí. Pečte je dozlatova. Na dresink: Mezitím si připravte polevu z mléčné čokolády BAM. V hrnci zahřejte smetanu a přidejte do ní čokoládové kapky. #becomeamaster #pretzel #pretzels ♬ Takhle to děláme my - Montell Jordan