BAM Čokoláda

Příslušenství na pečení

Dárky

Produkty FIT

Produkty v akci

Pomazánky a polevy

Pro milovníky kakaa

Návrhy na vyhledávání

Velké preclíky s mléčnou čokoládou

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Doba přípravy: 2 h 30 min
  • Obtížnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Počet složek: 9
velké preclíky s mlécnou cokoládou

Pokud jste příznivci jednoduchých, ale chutných dezertů, tyto čokoládové preclíky jsou pro vás jako stvořené! Měkké a lehce slané preclíky s mléčnou čokoládou BAM vytvářejí dokonalou rovnováhu chutí. Postup zahrnuje přípravu základního kynutého těsta, tvarování těsta a pečení, které zvládnete bez větších kuchařských dovedností. A s čokoládovou polevou vše posunete na další úroveň - tóny mléčné čokolády se krásně hodí ke slané kůrce.




Těsto chvíli kyne, ale výsledek stojí za každou minutu. Podávejte je jako svačinu nebo dezert - určitě budou hitem!

BAMCokolada.cz - Nejsladší internetový obchod s kvalitními výrobky na pečení. Výrobky BAM jsou určeny všem, kteří rádi tvoří z kvalitních surovin a s vytříbenými chutěmi, a to i ve své domácí kuchyni.

Složení:

  • 250 ml mléka
  • 50 g másla
  • 30 g cukru
  • 500 g mouky
  • 1 čajová lžička soli
  • 7 g sušeného droždí (nebo 21 g čerstvého)
  • 1 lžička jedlé sody
@bamchocolate.com Velké preclíky obalené v mléčné čokoládě jsou dokonalou kombinací měkkého středu, křupavé kůrky a krémové čokolády. ? Zde je recept: SLOŽENÍ: 1: For the pretzels: 250 mL of milk 50 g of butter 30 g of sugar 500 g of flour 1 teaspoon of salt 7 g dry yeast (or 21 g fresh) 1 teaspoon of baking soda For the dressing: Sladká smetana: 200 g mléčné čokolády BAM 100 ml sladké smetany NÁVOD: Vezměte si na pomoc čokoládu BAM: Na preclíky: 1: V hrnci zahřejte mléko a přidejte máslo. Přidejte cukr, odstavte a nechte trochu vychladnout. V jiné míse smíchejte mouku, sůl a droždí. Přidejte mokré přísady a vypracujte těsto. Vložíme ho do olejem vymazané nádoby a necháme 1-2 hodiny kynout. Vykynuté těsto rozdělíme na stejné díly a vytvarujeme preclíky. Vytvarujeme hada, položíme ho do tvaru písmene u, obě části zabalíme a přeložíme zpět. Uvařte vodu a vmíchejte do ní jedlou sodu. Vytvarované preclíky ponořte na několik okamžiků do vody a položte je na plech. Potřete je vajíčkem a posypte solí. Pečte je dozlatova. Na dresink: Mezitím si připravte polevu z mléčné čokolády BAM. V hrnci zahřejte smetanu a přidejte do ní čokoládové kapky. #becomeamaster #pretzel #pretzels ♬ Takhle to děláme my - Montell Jordan

Návod k použití:

1
Mléko zahřejte v hrnci a přidejte máslo. Přidejte cukr, odstavte z ohně a nechte trochu vychladnout.
2
V jiné míse smíchejte mouku, sůl a droždí. Přidejte mokré přísady a vypracujte těsto.
3
Vložte do vymazané mísy a nechte 1-2 hodiny kynout.
4
Těsto rozdělte na stejné díly a vytvořte z nich preclíky. Vytvarujte hada, položte ho do tvaru písmene U, obě části zabalte a přeložte zpět.
5
Přiveďte vodu k varu a přidejte jedlou sodu. Vytvarované preclíky ponořte na několik okamžiků do vody a přeneste je na plech.
6
Potřete je vejcem a posypte solí.
7
Preclíky pečte při 200 °C (trouba s horním a dolním ohřevem) asi 15 minut, nebo dokud nejsou pěkně zlatavé.
1
Mezitím si připravte polevu z mléčné čokolády BAM. V hrnci zahřejte smetanu a přidejte čokoládové kapky.

Autor:
Teja K., Vsebinski marketing

Nejlepší výrobky na pečení BAM.

Objednejte si ingredience s 10% slevou:

Sleva na produkty na předpis - 10%:
-30,02 CZK
Celková cena:
300,24 CZK270,21 CZK
-10%
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat

Už jste objevili náš kanál BAM na You Tube?

Zprávy
Recepty
Zprávy
Zprávy
Recepty
Zprávy