MasterChefa navštívila cukrářka Urška Pikec, která připravila soutěž bez receptů. Soutěžící museli vytvořit dezert pouze na základě popisu, aniž by ho předem viděli.
"Červený karafiát" obsahoval řadu složitých prvků, například jemnou pistáciovou příchuť, růžový elixír a pěnu z bílé čokolády a liči. Překvapením v srdci dezertu bylo tajemné ledové srdce se sladkokyselou harmonií malin a liči. Úkol byl náročný a soutěžící se museli spolehnout na své kulinářské dovednosti, fantazii a preciznost při provedení. Ten, kdo se nejvíce přiblížil originálu, získal odznak imunity.
Jako pomůcku při přípravě dezertu vám přinášíme recept na dezert ve stylu MasterChefa, obohacený o chutě našich výrobků BAM. S našimi tipy a triky a kvalitními surovinami si jsme jisti, že se vám podaří vytvořit úžasně kouzelný červený dezert v pohodlí vaší domácí kuchyně.
Postupujte podle našich kroků a zažijte kouzlo cukrářského umění přímo u vás doma. Připravte se na nezapomenutelný kulinářský zážitek, který potěší vaše chuťové pohárky a nadchne vaše hosty.
Hodně štěstí při tvorbě a vychutnejte si každé sousto!