Léto se pomalu loučí, listy se zbarvují do krásných teplých barev a dny se zkracují. To však neznamená, že se musíme rozloučit se všemi radostmi léta. Abychom si poslední sluneční paprsky uchovali v paměti a přenesli je do podzimu, připravili jsme pro vás speciální recept - Aperol Chocolate Mousse.
Zatímco Aperol Spritz byl bezpochyby osvěžením letošního léta, jsme si jisti, že Aperol Chocolate Mousse se stane nepostradatelným dezertem podzimních večerů. Kromě Aperolu hraje v tomto báječném dezertu hlavní roli BAM bílá čokoláda a BAM pomerančová čokoláda. Jejich barvy a chutě vytvářejí dokonalou harmonii - bohatá chuť bílé čokolády se snoubí se zářivými tóny pomeranče a dodávají pěně extra svěžest.
Nejlepší na tomto receptu je jeho jednoduchost. Rychle se připravuje a je ideální pro zvláštní příležitosti, jako jsou oslavy a setkání, nebo pro chvíle, kdy si chcete večer u televize dopřát malé pohoštění. Pokud hledáte dezert, který ohromí vaše hosty a přinese vám komplimenty, aniž byste strávili hodiny v kuchyni, je Aperol Chocolate Mousse tou správnou volbou.
Ať už se jedná o sladkou pochoutku, kterou si vychutnáte u filmu na pohovce, nebo o hit vaší party, jsme si jisti, že si tento dezert vaše chuťové pohárky okamžitě získá.
Kombinace Aperolu s bílou a pomerančovou čokoládou BAM vytvoří pochoutku, která vás nadchne až do pozdního podzimu.