BAM Čokoláda

Příslušenství na pečení

Dárky

FIT Produkty

Produkty v akci

Pomazánky a polevy

Pro milovníky kakaa

Návrhy na vyhledávání

Čokoládová pěna Aperol

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Doba přípravy: 1 h 30 min
  • Obtížnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Počet složek: 4
cokoládová pěna aperol


Léto se pomalu loučí, listy se zbarvují do krásných teplých barev a dny se zkracují. To však neznamená, že se musíme rozloučit se všemi radostmi léta. Abychom si poslední sluneční paprsky uchovali v paměti a přenesli je do podzimu, připravili jsme pro vás speciální recept - Aperol Chocolate Mousse.


Zatímco Aperol Spritz byl bezpochyby osvěžením letošního léta, jsme si jisti, že Aperol Chocolate Mousse se stane nepostradatelným dezertem podzimních večerů. Kromě Aperolu hraje v tomto báječném dezertu hlavní roli BAM bílá čokoláda a BAM pomerančová čokoláda. Jejich barvy a chutě vytvářejí dokonalou harmonii - bohatá chuť bílé čokolády se snoubí se zářivými tóny pomeranče a dodávají pěně extra svěžest.


Nejlepší na tomto receptu je jeho jednoduchost. Rychle se připravuje a je ideální pro zvláštní příležitosti, jako jsou oslavy a setkání, nebo pro chvíle, kdy si chcete večer u televize dopřát malé pohoštění. Pokud hledáte dezert, který ohromí vaše hosty a přinese vám komplimenty, aniž byste strávili hodiny v kuchyni, je Aperol Chocolate Mousse tou správnou volbou.


Ať už se jedná o sladkou pochoutku, kterou si vychutnáte u filmu na pohovce, nebo o hit vaší party, jsme si jisti, že si tento dezert vaše chuťové pohárky okamžitě získá.


Kombinace Aperolu s bílou a pomerančovou čokoládou BAM vytvoří pochoutku, která vás nadchne až do pozdního podzimu.

BAMCokolada.cz - Nejsladší internetový obchod s kvalitními výrobky na pečení. Výrobky BAM jsou určeny všem, kteří rádi tvoří z kvalitních surovin a s vytříbenými chutěmi, a to i ve své domácí kuchyni.

Složení:

@bamchocolate.com Summer is saying goodbye, but the joys are not over yet! ? To catch the last rays of summer sunshine and bring them into autumn, we've prepared something special - Aperol Chocolate Mousse. ? While the Aperol Spritz was the hit of the summer, we're sure this mousse will become a staple of autumn evenings. The two stars of the dessert? BAM white and BAM orange chocolate, which together create a wonderful harmony of flavours. ✨ Quickly prepared, ideal for all occasions - from get-togethers to a night of sweetening up in front of the TV. ? INGREDIENTS: 200 g BAM Orange Chocolate 100 g BAM white chocolate 225 ml sweet cream 20 ml Aperol PROCESS: 1. To make the orange mousse, first heat 150 ml of sweet cream almost to boiling. Once the cream is heated, pour it over the BAM orange chocolate. Stir gently until the chocolate is completely melted and the mixture is silky. Then stir in the Aperol for the perfect combination of refreshing flavour and sweetness. 2. For the white mousse, repeat the process but without the Aperol. In another bowl, heat 75 ml of sweet cream, then pour it over the BAM white chocolate. Stir until you reach a smooth, creamy consistency. 3. Place both chocolate mixtures in the fridge for at least one hour to chill well. Once chilled, whip them with an electric mixer until they have the light and airy texture of mousse. 4. Then carefully pour the prepared mousse into cocktail glasses, alternating layers of orange and white mousse for a beautiful visual effect. Garnish the glasses with a slice of fresh orange, a sprig of mint or a sprinkling of finely grated orange peel, if desired. #aperol #aperolspritz #chocolatemousse #chocolate #chocolatelover #whitechocolate #orangechocolate #chocolatedessert #bam #bamchocolate ♬ Theme from "A Summer Place" - Percy Faith And His Orchestra

Návod k použití:

1
Pro přípravu pomerančové pěny nejprve zahřejte 150 ml sladké smetany téměř k varu. Jakmile je smetana zahřátá, nalijte ji na pomerančovou čokoládu BAM. Jemně míchejte, dokud se čokoláda zcela nerozpustí a směs nebude hedvábná. Poté vmíchejte Aperol pro dokonalou kombinaci osvěžující chuti a sladkosti.
2
Pro přípravu bílé pěny postup opakujte, ale bez Aperolu. Na jiné pánvi zahřejte 75 ml sladké smetany a nalijte ji na bílou čokoládu BAM. Míchejte, dokud nedosáhnete hladké krémové konzistence.
3
Obě čokoládové směsi dejte alespoň na hodinu do lednice, aby se dobře vychladily. Po vychladnutí je šlehejte elektrickým mixérem, dokud nebudou mít lehkou a vzdušnou strukturu pěny.
4
Připravené pěny se pak opatrně nalévají do koktejlových sklenic a střídají se v nich vrstvy oranžové a bílé pěny, což vytváří krásný vizuální efekt. Sklenice ozdobte plátkem čerstvého pomeranče, snítkou máty nebo případně posypte jemně nastrouhanou pomerančovou kůrou.

Nejlepší výrobky na pečení BAM.

Objednejte si ingredience s 10% slevou:

Sleva na produkty na předpis - 10%:
-39,57 CZK
Celková cena:
395,68 CZK356,11 CZK
-10%
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat

Už jste objevili náš kanál BAM na You Tube?

Zprávy
Recepty
Zprávy
Zprávy
Recepty
Zprávy