Představeny jsou hořké čokolády na pečení. Hořké čokolády na pečení nejvyšší kvality. Stejně jako ty, které používají čokolatiéři a nejlepší cukráři. Vytvořte si doma dokonalou čokoládovou specialitu!
Než se pustíte do pečení, přinášíme vám tři tipy na čokoládu na pečení cukrovinek. Tip 1: Výrobu cukrovinek si opravdu nedokážete představit bez čokolády na vaření, jinými slovy bez jedlé čokolády. Tip: Než si výrobek koupíte, zkontrolujte si jeho složení nebo deklaraci na něm. Tip 2: Kvůli obsahu cukru v mléčné čokoládě musíte být při jejím zahřívání velmi opatrní, protože se může velmi rychle spálit. Nejjednodušší je používat ji v receptech, kde se nepeče, například jako polevu na již upečené dezerty nebo jako náplň do moučníků. Tip 3: Bílá čokoláda by se v receptech neměla používat místo hořké nebo jedlé čokolády, protože je citlivější na teplo a rychleji se spálí.
TOP 5 hořkých čokolád na pečení:
* Přečtěte si článek Jakou čokoládu vybrat na pečení?