BAM Čokoláda

Příslušenství na pečení

Dárky

Produkty FIT

Produkty v akci

Pomazánky a polevy

Pro milovníky kakaa

Návrhy na vyhledávání

BAM Hořká čokoláda na pečení

BAM Hořká čokoláda na pečení

Představeny jsou hořké čokolády na pečení. Hořké čokolády na pečení nejvyšší kvality. Stejně jako ty, které používají čokolatiéři a nejlepší cukráři. Vytvořte si doma dokonalou čokoládovou specialitu!

Než se pustíte do pečení, přinášíme vám tři tipy na čokoládu na pečení cukrovinek. Tip 1: Výrobu cukrovinek si opravdu nedokážete představit bez čokolády na vaření, jinými slovy bez jedlé čokolády. Tip: Než si výrobek koupíte, zkontrolujte si jeho složení nebo deklaraci na něm. Tip 2: Kvůli obsahu cukru v mléčné čokoládě musíte být při jejím zahřívání velmi opatrní, protože se může velmi rychle spálit. Nejjednodušší je používat ji v receptech, kde se nepeče, například jako polevu na již upečené dezerty nebo jako náplň do moučníků. Tip 3: Bílá čokoláda by se v receptech neměla používat místo hořké nebo jedlé čokolády, protože je citlivější na teplo a rychleji se spálí.

TOP 5 hořkých čokolád na pečení:

* Přečtěte si článek Jakou čokoládu vybrat na pečení?