BAM Čokoláda

Příslušenství na pečení

Dárky

FIT Produkty

Produkty v akci

Pomazánky a polevy

Pro milovníky kakaa

Návrhy na vyhledávání

Čokoláda - oranžové kostky

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Doba přípravy: 1 h
  • Obtížnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Počet složek: 15
cokoláda - oranzové kostky

Mléčná čokoláda BAM je univerzální belgická čokoláda nejvyšší kvality s minimálně 35,1 % kakaové sušiny. Je ideální pro krémy, pěny, ganache, zmrzliny, sušenky, sušenky, piškotové dorty a další krémové čokoládové struktury. Čokoláda je tvarovaná do menších kapek pro rychlejší a rovnoměrnější rozpouštění čokolády. Jedná se o lehkou, krémovou mléčnou čokoládu s nádechem karamelu.

Připravili jsme pro vás recept na výrobu čokoládových kostek s pomerančovými tóny.


BAMCokolada.cz - Nejsladší internetový obchod s kvalitními výrobky na pečení. Výrobky BAM jsou určeny všem, kteří rádi tvoří z kvalitních surovin a s vytříbenými chutěmi, a to i ve své domácí kuchyni.

Složení:

  • 1 vanilkový pudink
  • 300 g pomerančové šťávy (3-4 pomeranče)
  • 50 ml vody
  • 4 lžíce cukru
  • nastrouhaná kůra z jednoho pomeranče
  • 0,5 sáčku želatiny v prášku
  • 200 ml sladké smetany

Návod k použití:

1
Vejce rozšlehejte v míse. Šlehejte 5 až 10 minut a mezitím přidávejte vlažnou vodu a cukr. Pomalu a s citem vmíchejte prosátou mouku a kakao.
2
Piškot vložte na plech a dejte ho péct do trouby předehřáté na 170 °C asi na 20 minut.
3
Zatímco se piškot peče, připravte si krém. Nejprve oloupejte pomeranče a do šťávy přidejte vodu, nastrouhanou pomerančovou kůru a cukr.
4
Nalijte 5 lžic tekutiny do mísy, prošlehejte tekutinu s pudinkovým práškem a zbývající tekutinu přiveďte k varu. Uvaříme jako pudink a poté necháme vychladnout.
5
Želatinu protřepejte v misce a přidejte 2 lžíce vody. Nechte želatinu nabobtnat a poté ji rozpusťte ve vodní lázni. Po rozpuštění ji vmíchejte do krému.
6
Poté se vraťte k piškotovému dortu. Vychladlý třikrát rozřízněte, abyste vytvořili 3 vrstvy.
7
První vrstvu navlhčete šťávou a pokryjte třetinou krému. Opakujte ještě dvakrát. Třetí vrstvu krému pak pokryjte čokoládovou polevou (čokoláda rozpuštěná nad vodní lázní).
8
Nechte je několik hodin v chladničce a před podáváním je nakrájejte na libovolně velké kousky.
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat

Už jste objevili náš kanál BAM na You Tube?

Váš průvodce dokonalým čokoládovým zážitkem.

Objevte exkluzivní recepty a rady odborníků v našem bezplatném elektronickém časopise o čokoládě.
Váš průvodce dokonalým čokoládovým zážitkem.
Zprávy
Recepty
Zprávy
Zprávy
Recepty
Zprávy