1
Ve středně velké míse prošlehejte mouku, kardamom, prášek do pečiva, jedlou sodu a sůl. Ve velké míse šlehejte máslo a cukr, dokud směs nebude světlá a nadýchaná. Vmíchejte citronovou kůru. Postupně přidejte vejce.
2
Vmíchejte vanilkovou pastu BAM, podmáslí a citronovou šťávu. Pomalu přidejte suché přísady a míchejte, dokud se nespojí. Vmíchejte bílou čokoládu BAM. Těsto se bude lepit, ale to nevadí. Mísu přikryjte fólií a nechte alespoň hodinu chladnout, dokud nebude dostatečně pevné, aby se z něj daly tvarovat kuličky.
3
Předehřejte troubu na 200 °C. Dva plechy vyložte pečicím papírem. V oddělených mělkých miskách protřepejte krystalový a moučkový cukr. Ruce si lehce posypte moučkovým cukrem, aby se vám těsto nelepilo na ruce. Na každou sušenku naberte asi dvě polévkové lžíce těsta a opatrně je srolujte do kuličky. Kuličku nejprve lehce obalte v moučkovém cukru a poté ji silně obalte v moučkovém cukru. Sušenky položte na plech asi 2 cm od sebe, protože se během pečení rozpadnou. Postup opakujte se zbytkem těsta.