BAM Čokoláda

Příslušenství na pečení

Dárky

FIT Produkty

Produkty v akci

Pomazánky a polevy

Pro milovníky kakaa

Návrhy na vyhledávání

Bílé čokoládové košíčky

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Doba přípravy: 40 min
  • Obtížnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Počet složek: 15
bílé cokoládové kosícky

Na těchto sušenkách si zamilujete jejich měkkou, ale žvýkací, lehce nadýchanou a sladkou strukturu. Kousnutí doprovází lahodná kombinace prolínající se chuti bílé čokolády a citronu. Krekry z bílé čokolády a citronu jsou tak šíleně dobré a krekry jsou naprosto úžasné!


Kromě báječné chuti slibují krekry z bílé čokolády a citronu také rychlou a snadnou přípravu, která se bude dobře vyjímat:

BAMCokolada.cz - Nejsladší internetový obchod s kvalitními výrobky na pečení. Výrobky BAM jsou určeny všem, kteří rádi tvoří z kvalitních surovin a s vytříbenými chutěmi, a to i ve své domácí kuchyni.

Složení:

  • 420 g mouky
  • 1 čajová lžička mletého kardamonu
  • 2 lžičky prášku do pečiva
  • 1/4 čajové lžičky jedlé sody
  • špetka soli
  • 185 g nesoleného másla při pokojové teplotě
  • 200 g cukru
  • 1 lžička citronové kůry
  • 3 velká vejce
  • 1 lžička vanilkové pasty BAM
  • 1 lžička podmáslí
  • 2 lžičky citronové šťávy
  • 170 g bílé čokolády BAM
  • 75 g cukru (na posypání)
  • 200 g moučkového cukru (na posypání)

Návod k použití:

1
Ve středně velké míse prošlehejte mouku, kardamom, prášek do pečiva, jedlou sodu a sůl. Ve velké míse šlehejte máslo a cukr, dokud směs nebude světlá a nadýchaná. Vmíchejte citronovou kůru. Postupně přidejte vejce.
2
Vmíchejte vanilkovou pastu BAM, podmáslí a citronovou šťávu. Pomalu přidejte suché přísady a míchejte, dokud se nespojí. Vmíchejte bílou čokoládu BAM. Těsto se bude lepit, ale to nevadí. Mísu přikryjte fólií a nechte alespoň hodinu chladnout, dokud nebude dostatečně pevné, aby se z něj daly tvarovat kuličky.
3
Předehřejte troubu na 200 °C. Dva plechy vyložte pečicím papírem. V oddělených mělkých miskách protřepejte krystalový a moučkový cukr. Ruce si lehce posypte moučkovým cukrem, aby se vám těsto nelepilo na ruce. Na každou sušenku naberte asi dvě polévkové lžíce těsta a opatrně je srolujte do kuličky. Kuličku nejprve lehce obalte v moučkovém cukru a poté ji silně obalte v moučkovém cukru. Sušenky položte na plech asi 2 cm od sebe, protože se během pečení rozpadnou. Postup opakujte se zbytkem těsta.

Nejlepší výrobky na pečení BAM.

Objednejte si ingredience s 10% slevou:

Sleva na produkty na předpis - 10%:
-42,07 CZK
Celková cena:
420,72 CZK378,65 CZK
-10%
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat

Už jste objevili náš kanál BAM na You Tube?

Zprávy
Recepty
Zprávy
Zprávy
Recepty
Zprávy