BAM Čokoláda

Příslušenství na pečení

Dárky

FIT Produkty

Produkty v akci

Pomazánky a polevy

Pro milovníky kakaa

Návrhy na vyhledávání

Tvarohový koláč s bílou čokoládou a jahodami

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Doba přípravy: 35 min
  • Obtížnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Počet složek: 12
tvarohový kolác s bílou cokoládou a jahodami


Bílý čokoládový tvarohový koláč podle tohoto receptu má krémově sladkou strukturu bílé čokolády s čerstvými jahodami.


Bílý čokoládový cheesecake bude vyroben z máslových sušenkových drobků a krémové náplně z bílé čokolády. Tento cheesecake podávaný s čerstvými jahodami a posypaný moučkovým cukrem si jistě ukradne vaše srdce. Ať už se jedná o Vánoce, svátky nebo jen o to, že máte chuť na krémově lahodnou pochoutku.


Než se do toho pustíte, přinášíme vám několik tipů:

  • Smetanový sýr, který si vyberete, musí mít pokojovou teplotu. Tím zajistíte, že se vám ve směsi na cheesecake nebudou tvořit hrudky, protože smetanový sýr pokojové teploty se lépe míchá.
  • Aby bílý čokoládový cheesecake nepraskal a aby se pěkně rovnoměrně propekl, je nejlepší péct cheesecake chvíli při nižší teplotě. Po upečení nechte cheesecake pomalu vychladnout.

Bílý čokoládový cheesecake můžete podávat také s:


BAMCokolada.cz - Nejsladší internetový obchod s kvalitními výrobky na pečení. Výrobky BAM jsou určeny všem, kteří rádi tvoří z kvalitních surovin a s vytříbenými chutěmi, a to i ve své domácí kuchyni.

Složení:

  • 300 g grahamových sušenek
  • 115 g másla

Návod k použití:

1
Předehřejte troubu na 170 °C. Dno dortové formy o průměru 20 cm vyložte pečicím papírem. Sušenky vložte do kuchyňského robotu a rozmixujte na jemnou drť. Drobky sušenek dejte do velké mísy. V mikrovlnné troubě rozpusťte máslo, nalijte ho na sušenkové drobky a dobře promíchejte. Mělo by to připomínat mokrý písek.
2
Drobky sušenek nasypte na připravený plech a jemně je přitlačte ke dnu plechu, aby se vytvořila rovnoměrná vrstva. Drobky uhlaďte hřbetem lžíce. Do velké mísy přidejte smetanový sýr a minutu nebo dvě šlehejte, dokud směs nebude hladká a krémová. Přidejte cukr a vanilkovou pastu BAM a znovu vyšlehejte. Poté přidejte vejce, jedno po druhém, a šlehejte na nízkých otáčkách, dokud se nespojí. Přidejte zakysanou smetanu, kukuřičnou mouku a rozpuštěnou bílou čokoládu BAM a míchejte do hladka - snažte se však nemíchat příliš. Přidejte nerozpuštěnou bílou čokoládu.
3
Na piškotový korpus nalijte tvarohovou náplň a uhlaďte povrch. Cheesecake pečte v troubě asi 35-40 minut. Po upečení nechte cheesecake v troubě s pootevřenými dvířky alespoň jednu hodinu.
4
Tvarohový koláč dejte na 3-4 hodiny (klidně i přes noc ) vychladit do lednice. Při podávání posypte čerstvými jahodami a posypte moučkovým cukrem.

Nejlepší výrobky na pečení BAM.

Objednejte si ingredience s 10% slevou:

Sleva na produkty na předpis - 10%:
-42,07 CZK
Celková cena:
420,72 CZK378,65 CZK
-10%
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat

Už jste objevili náš kanál BAM na You Tube?

Zprávy
Recepty
Zprávy
Zprávy
Recepty
Zprávy