BAM Čokoláda

Příslušenství na pečení

Dárky

FIT Produkty

Produkty v akci

Pomazánky a polevy

Pro milovníky kakaa

Návrhy na vyhledávání

Čokoládová světla se slaným karamelem a arašídy

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Doba přípravy: 1 h 15 min
  • Obtížnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Počet složek: 12
cokoládová světla se slaným karamelem a arasídy

Chutnají jako slavné čokolády Snickers. Skládají se z mléčné a bílé čokoládové pěny, slané karamelové náplně s arašídy a křupavé polevy z mléčné čokolády. Na náplň použijeme slanou karamelovou polevu BAM, která má příjemnou slanou chuť a krémovou konzistenci a skvěle se hodí k čokoládě a samozřejmě - arašídům.

Recept na Slaný karamel a arašídové čokoládové světýlko je součástí třetí knihy receptů BAM: Moderní dezerty.

Suroviny na recept vystačí na 8 krémových lucerniček a budete potřebovat dvě silikonové formy na mini lucerničky (8 x 37 ml).

Čokoládové lucerničky se slaným karamelem a arašídy můžete umístit i vedle:

BAMCokolada.cz - Nejsladší internetový obchod s kvalitními výrobky na pečení. Výrobky BAM jsou určeny všem, kteří rádi tvoří z kvalitních surovin a s vytříbenými chutěmi, a to i ve své domácí kuchyni.

Složení:

Návod k použití:

1
Želatinu namočte na 5 minut do studené vody. Sladkou smetanu vyšlehejte do měkkých špiček. Rozpusťte čokoládu s mlékem a rozpusťte v ní želatinu. Do vlažné čokolády stěrkou ve dvou krocích přidejte ušlehanou smetanu.
2
Nalijte krém do zdobicího sáčku a naplňte jím formy do poloviny. Pomocí nože na paletu vytáhněte krém až na vrchol formy.
1
Karamelovou polevu smíchejte s arašídy a rozdělte ji doprostřed formiček.
1
Želatinu namočte na 5 minut do studené vody. Sladkou smetanu vyšlehejte do měkkých špiček. Rozpusťte čokoládu s mlékem a rozpusťte v ní želatinu. Do vlažné čokolády stěrkou ve dvou krocích přidejte ušlehanou smetanu.
2
Nalijte krém do zdobicího sáčku. Do formiček vložte dřevěné tyčinky na světýlka a naplňte je krémem od okraje ke středu. Poklepejte formou o pult, aby se krém rozprostřel, a povrch zarovnejte pomocí paletového nože.
3
Nechte je zmrazit alespoň 6 hodin.
1
Rozpusťte kakaové máslo a čokoládu.
2
Nalijte dresink do menší, užší sklenice. Když poleva vychladne na 38-40 °C, opatrně vyjměte zmrzlá světýlka z formiček a namočte je do kolové polevy. Nechte přebytečnou čokoládu stéct a položte je na plech vyložený pečicím papírem.
3
Udržujte světla v lednici.

Nejlepší výrobky na pečení BAM.

Objednejte si ingredience s 10% slevou:

Sleva na produkty na předpis - 10%:
-124,21 CZK
Celková cena:
1.242,13 CZK1.117,92 CZK
-10%
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat

Už jste objevili náš kanál BAM na You Tube?

Zprávy
Recepty
Zprávy
Zprávy
Recepty
Zprávy