BAM Čokoláda

Příslušenství na pečení

Dárky

FIT Produkty

Produkty v akci

Pomazánky a polevy

Pro milovníky kakaa

Návrhy na vyhledávání

Dort Cappucino

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Doba přípravy: 1 h 30 min
  • Obtížnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Počet složek: 14
dort cappucino

Cappucinocake je jeden z nejlepších dortů! Skládá se z kakaového piškotu s kávou a jemného, nadýchaného krému s bílou čokoládou a instantní kávou. Množství kávy v dortu je tak akorát, aby zapůsobilo na milovníky kávy a přesvědčilo i ty, kteří si kávu v dortu nedokážou představit.

Při nákupu výrobků BAM můžete použít kód RECEPT a získat 10% slevu na celý nákup.

Dort bude dokonalý, pokud budete postupovat podle receptu od začátku do konce. Doporučujeme také, abyste si recept na vybraný dort přečetli ještě před jeho přípravou, aby vás během přípravy nezaskočily žádné nečekané kroky.

Ze surovin uvedených v receptu lze připravit osm kusů dortu, které se připravují ve formě o průměru 18 cm.

Pokud nemáte rádi dort Cappuccino, můžete připravit i dorty s jinými příchutěmi. Připravili jsme pro vás několik nápadů:


BAMCokolada.cz - Nejsladší internetový obchod s kvalitními výrobky na pečení. Výrobky BAM jsou určeny všem, kteří rádi tvoří z kvalitních surovin a s vytříbenými chutěmi, a to i ve své domácí kuchyni.

Složení:

  • 70 ml mléka
  • 20 g instantního kakaa

Návod k použití:

1
Vejce a cukr šlehejte 10 minut při vysokých otáčkách. Suché přísady prosejeme na vaječnou směs a stěrkou je přeložíme. Směs rovnoměrně rozetřete na plech vyložený pečicím papírem (spodní část) a pečte 15 minut. Zatímco se piškot peče, připravte si kakao na jeho zvlhčení. Upečený piškot vyjměte z plechu a nechte vychladnout na mřížce.
2
Zatímco piškot chladne, připravte si krém. Rozpusťte čokoládu se 100 g sladké smetany nad párou, ušlehejte 300 g sladké smetany a dejte stranou. Želatinu namočte na 5 minut do studené vody. Když se čokoláda rozpustí, vmíchejte do ní lžičku instantní kávy a poté v ní rozpusťte želatinu. Odstavte z ohně a nechte vychladnout na vlažnou teplotu. Pomocí stěrky vmíchejte do vlažné čokolády šlehačku a půl lžičky instantní kávy.
3
Piškot rozkrojte na dva stejné kotouče. Horní z nich zkraťte pomocí kroužku nebo hrnku na velikost 14 cm (o 4 cm méně, než je průměr dortu). Spodní piškot položte na základnu, navlhčete ho a položte na něj kroužek. Potřete ho necelou polovinou krému a povrch zarovnejte. Dort dejte na 10 minut do chladničky, aby krém trochu ztuhl, a zbylý krém udržujte při pokojové teplotě.
4
Na krém položte piškot a navlhčete ho. Zbytek krému rozetřete na piškot a dbejte na to, abyste nejprve vyplnili okraj kolem piškotu. Povrch krému uhlaďte a dort dejte na půl hodiny do lednice, aby ztuhl.
5
Čokoládu a olej rozpusťte nad párou a nechte vychladnout. Dort rovnoměrně polijte polevou a posypte špetkou instantní kávy. Dort nechte chladit alespoň 4 hodiny.
6
Z vychladlého dortu vyjměte prstenec a ozdobte jej podle potřeby.

Nejlepší výrobky na pečení BAM.

Objednejte si ingredience s 10% slevou:

Sleva na produkty na předpis - 10%:
-72,12 CZK
Celková cena:
721,24 CZK649,11 CZK
-10%
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat
Mohlo by vás zajímat

Už jste objevili náš kanál BAM na You Tube?

Zprávy
Recepty
Zprávy
Zprávy
Recepty
Zprávy